BrandPost: GIGABYTE verbreedt focus binnen de Europese enterprise-markt

Advertisement

Nu 5G, Artificial Intelligence (AI), High Performance Computing (HPC) en Cloud Computing op grote schaal worden toegepast, levert GIGABYTE een scala aan high-end enterprise oplossingen op basis van tientallen jaren ervaring in de IT-infrastructuur. Hiermee wil het bedrijven faciliteren die klaar zijn om te upgraden naar het volgende computertechnologie tijdperk. Sectoren als Automotive, Onderwijs, Engineering, Financiën, Gezondheidszorg, Olie & Gas, Manufacturing, Media & Entertainment en Wetenschap & Onderzoek zijn alle industrieën die kunnen profiteren of al profiteren van GIGABYTE’s expertise en hoogwaardige productoplossingen voor bedrijven.

Flexibiliteit is de sleutel

GIGABYTE servers bieden de infrastructuur om optimale prestaties te leveren voor verschillende soorten software. Dit stelt ons in staat om oplossingsgerichte producten te leveren voor onze klanten met een grote flexibiliteit in de vorm van op maat gemaakte bedrijfsoplossingen. Klanten hebben de mogelijkheid om servers in eigen beheer aan te passen aan hun specifieke bedrijfsbehoeften, zonder dat ze te maken krijgen met onnodige, dure functies die vaak aan dergelijke oplossingen worden toegevoegd. Deze kenmerkende flexibiliteit stelt GIGABYTE ook in staat om snel nieuwe high-end technologieën, zoals Edge Computing

Advertisement
en AI, te integreren in bedrijfsoplossingen. GIGABYTE versterkt zijn positie met de uitbreiding van het EMEA Enterprise-team, dat lokale verkoop-, marketing- en technische ondersteuning biedt.

Succesverhalen

Het grote potentieel van onze zeer gewaardeerde enterprise server oplossingen wordt onderbouwd met succesvolle toepassingen in vele grote EMEA-industrieën. Zoals:

Wetenschap, Onderwijs en Onderzoek

Een technologische topuniversiteit in Europa merkt dat de vraag naar computerdiensten in de verschillende afdelingen toeneemt. Ze besloten om de volgende generatie datacenter te bouwen met GIGABYTE’s high density servers. Met de juiste hulpmiddelen konden wetenschappers hun onderzoek versnellen, enorme hoeveelheden informatie analyseren en meer data-intensieve projecten voltooien.

Ook de Europese Organisatie voor Nucleair Onderzoek (CERN) gebruikt GIGABYTE’s high-density GPU Servers met 2e generatie AMD EPYC-processoren. Hun doel: de enorme hoeveelheid gegevens die door subatomaire deeltjes experimenten met de Large Hadron Collider (LHC) worden geproduceerd, te analyseren. De indrukwekkende verwerkingskracht van het multicore ontwerp van de GPU servers heeft de studie van de hoge energiefysica naar nieuwe hoogten gedreven.

Toen het Duitse lucht- en ruimtevaartcentrum (DLR) zijn datacenter wilde uitbreiden, zocht het naar servers die bij een omgevingstemperatuur van 40°C probleemloos konden functioneren zonder dat er airconditioning nodig was. Het serverteam van GIGABYTE leverde een oplossing uit de High Density Server productlijn die compute, storage en networking in één systeem combineert. Deze High Density Servers zijn uitgerust met liquid-cooling technologie om probleemloos te functioneren in omgevingen met hoge temperaturen. Hierdoor is het datacenter op een efficiënte manier in staat een enorme hoeveelheid ruimtegerelateerde onderzoeksgegevens te verwerken in de beperkte beschikbare ruimte.

Advertisement

Olie- en gasindustrie

In deze industrie worden GIGABYTE GPU-versnelde servers gebruikt om rekenkracht op topniveau te leveren, waarmee grote en complexe datasets snel en nauwkeurig kunnen worden geanalyseerd, ten einde exploitatiekosten te verlagen. GIGABYTE gebruikt toonaangevende HPC-technologieën om klanten in de olie- en gasindustrie te voorzien van GPU-versnelde servers die topprestaties leveren op het gebied van rekenkracht.

Automotive-industrie

Een toonaangevende Duitse autofabrikant maakt gebruik van Computational Fluid Dynamics (CFD) simulatie software, die enorme hoeveelheden data analyseert voor het optimaliseren van het ontwerp van voertuigen. Ze selecteerden GIGABYTE’s high-density multi-node servers om een high-performance computing cluster te bouwen voor het voertuigontwerpcentrum. Hierdoor konden ze zo efficiënt mogelijk gebruik maken van de beperkte beschikbare ruimte, en maximale rekenkracht leveren aan het aerodynamische ingenieursteam.

Gelovend in de kracht van technologie [ to Upgrade Your Life], is GIGABYTE toegewijd aan het ontwikkelen van producten met prestaties van topniveau om de beste technologische ervaring te brengen aan professionals, bedrijven, tech-giganten en multinationals.

Wil je meer te weten komen?

Als u op zoek bent naar flexibele, enterprise-klasse IT-oplossingen, neem dan contact met ons op via enterprise@giga-byte.nl.

Advertisement